Hypotheek

Maximale hypotheek berekenen

Als je een huis wilt kopen, is het belangrijk om te weten wat de maximale hypotheek is die je kunt krijgen. Het geeft immers aan in welke prijsklasse je een huis kunt zoeken.


Maximale hypotheekberekenen; de juiste gegevens

Wil je zelf je maximale hypotheek berekenen, dan heb je een aantal gegevens nodig. Je eigen inkomen en dat van je eventuele partner spelen hierin de belangrijkste rol. Er worden verschillende gegevens gevraagd als je een nieuwbouwhuis of een bestaande woning wilt kopen. Bij het berekenen van je maximale hypotheek spelen ook je spaargeld en de overwaarde van je oude huis een rol. Financiële lasten zoals een lening of alimentatie worden ook altijd gevraagd, evenals je leeftijd.


Online de maximale hypotheek berekenen

Er zijn verschillende websites waar je de maximale hypotheek kunt berekenen. De ene website is echter betrouwbaarder dan de andere. Online berekenen van de maximale hypotheek is echter wel een indicatie, dus houd daar rekening mee. Via het makkelijke invulformulier of via de contactpagina kunt u altijd vragen om een adviesgesprek.


Banken en tussenpersonen

Zodra je een huis op het oog hebt en een precieze berekening wilt laten maken, kun je het beste contact opnemen met een bank of een tussenpersoon. Zo weet je dat de uitkomst meer is dan een indicatie. WIj kunnen voor u diverse aanvragen doen bij de top 5 beste hypotheekaanbieders van Nederland!

Het kiezen van de juiste hypotheekconstructie een ingewikkelde case. Je zit namelijk wel voor 30 jaar vast aan een lening en die heeft een grote invloed op wat je in de rest van je leven kunt ondernemen. Wij kijken vrijblijvend naar uw situatie om u van een goed advies te kunnen voorzien zodat u voorlopig geen zorgen heeft over uw hypotheek.

 

Onze kantoor bellen

  • Telefon

    U kunt ons bereiken op telefoonnummer: 070 - 389 80 00

    Op werkdagen van 9:00 t/m 17:00 uur.

Image description